Kthimet, anulimet dhe ndryshimi i porosisë

  • Bliss do të kthej vetëm produktet për të cilat konsumatori ofron dëshmi se janë të dëmtuara apo kanë defekte tjera të mundëshme.
  • Produktet duhet të kthehen nëse produkti nuk hapet, në gjendje të re, të papërdorur.
  • Anulimi i porosisë mund të bëhet derisa statusi i kërkesës është “Në process”.
  • Ndryshimi i porosisë mund të bëhet derisa statusi i kërkesës tuaj është “Në process”.
Navigation
Close

My Cart

Recently Viewed

Close

Great to see you here !

A password will be sent to your email address.

Të dhënat tuaja personale do të përdoren për të mbështetur përvojën tuaj në të gjithë këtë faqe në internet, për të menaxhuar hyrjen në llogarinë tuaj dhe për qëllime të tjera të përshkruara në tonë privacy policy.

Already got an account?

Close

Categories