Koha e dorëzimit të produkteve

  • Dërgesa do të bëhet sipas rutës, duke mos përfshirë ditën e diele dhe festat.
  • Dërgesa bëhet vetëm brenda territorit të Kosovës.
  • Për dërgesat jasht territorit të Kosovës ju lutem na kontaktoni.

Pagesa/Faturimi

Në shumën totale për pagesë do të përfshihet kosto e transportit, ndërsa nuk përfshiehen komisionet e mundëshme bankare.

Ҫdo klient i cili bënë blerje online në web faqen tonë do të pajiset me kupton fiskal apo sipas kërkesës edhe me fature të rregullt. Ju do ta merrni kuponin fiskal/faturën me rastin e dorëzimit të produkteve.

Kostot e transportit

  • Kosto e transportit është 2.00 euro.
  • Kompania mund të ofroj transport falas për produkte apo shuma të caktuara.
  • Për prorositë të cilat klienti dëshiron t’i tërheq personalisht në pikat e Bliss nuk do të aplikohet kosto e transportit.

Kthimet, anulimet dhe ndryshimi i porosisë

  • Bliss do të kthej vetëm produktet për të cilat konsumatori ofron dëshmi se janë të dëmtuara apo kanë defekte tjera të mundëshme.
  • Anulimi i porosisë mund të bëhet derisa statusi i kërkesës është “Në process”.
  • Ndryshimi i porosisë mund të bëhet derisa statusi i kërkesës tuaj është “Në process”.

Informacione mbi përdorimin dhe përmbajtjen e produkteve

Për ҫdo ҫështje tjetër për të cilin keni nevojë të merrni më shumë informacion ju lutemi na kontaktoni në njërën nga mënyrat më poshtë:

[email protected]

Tel: +383 49 125 333

Navigation
Close

My Cart

Recently Viewed

Close

Great to see you here !

A password will be sent to your email address.

Të dhënat tuaja personale do të përdoren për të mbështetur përvojën tuaj në të gjithë këtë faqe në internet, për të menaxhuar hyrjen në llogarinë tuaj dhe për qëllime të tjera të përshkruara në tonë privacy policy.

Already got an account?

Close

Categories