Adresa

Rr. Bill Klinton, Te Nenkalimi
Prishtinë, 10000, Kosovë

Numrat kontaktues

Mobil: (+383) 49 491 346

Social

Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutem mos ngurroni të kontaktoni me ne.

Ne do t’ju përgjigjemi sa më shpejt të jetë e mundur. Faleminderit!

Na Shkruani

  Navigation
  Close

  My Cart

  Recently Viewed

  Close

  Great to see you here !

  A password will be sent to your email address.

  Të dhënat tuaja personale do të përdoren për të mbështetur përvojën tuaj në të gjithë këtë faqe në internet, për të menaxhuar hyrjen në llogarinë tuaj dhe për qëllime të tjera të përshkruara në tonë privacy policy.

  Already got an account?

  Close

  Categories