Themeluar në Nëntor 2011 si një nga kompanitë e para me pakicë të kozmetikës në Kosovë, “Bliss Sh.p.k..” operon brenda qyteteve kryesore me veprimtarinë kryesore të biznesit që është shitja e mallrave kozmetike dhe higjienike të miratuara nga BE.
Me trajtimin e duhur të markave tregtare dhe stafit te trajnuar Bliss sh.p.k synon të ju përgjigjet kërkesave të klientëve duke ofruar një gamë të gjerë produktesh bukurie.

Navigation
Close

My Cart

Close

Wishlist

Recently Viewed

Close

Great to see you here !

A password will be sent to your email address.

Të dhënat tuaja personale do të përdoren për të mbështetur përvojën tuaj në të gjithë këtë faqe në internet, për të menaxhuar hyrjen në llogarinë tuaj dhe për qëllime të tjera të përshkruara në tonë privacy policy.

Already got an account?

Close

Categories